En del av godbitarna

Haha Vera har skrivit bästa inlägget om Globen. Det var så bra att jag tänkte köra en fulin och klippa in det här nere. För att läsa hela inlägget tryck här för att komma till Veras blogg :-)



Det enda jag kan säga är att på torsdagen när jag precis kommit från Helsingborg träffades jag och Bästa vän tillsammans med en massa drinkbiljetter i globen, natten till måndag sklijdes vi åt fulla och glad-deppiga åt varstitt håll. Och däremellan har vi inte lämnat globen mer än för en övernattning hos Malin.
För hella!

De flesta roliga sakerna är cencurerade, men några interna roligheter kan jag bjussa på.

En full man i 45 års åldern med långt blont rocker-hår á la Kicken krockar med Malin i hotellbaren. Han samlar hennes hår i 2 toffsar som han håller i ett stadigt grepp,
Man: Det här är fint hår!
Malin: ...
Man: Vad ska du göra med det?
Malin: ...
Man:  Var ska du gå med det här fina håret?

Ja, vad svarar man på en sån sak? ^^

Malin beställer 2 Strawberry Daquiris till oss, och får av den hörselskadade bartendern i cowboyhatt 2 rosa longdrinks á ca 150 spänn styck bestående av typ bara sprit. Smakade så fruktansvärt äckligt att vi försökte ge bort dom efter några tappra försök att få i oss dom, ingen ville såklart ha fanskapet så när det bara var vad vi tyckte såg ut som lite kvar svepte vi det sista (3 stora klunkar, alkoholen hade nog försämrat ögonmåttet..) och det vände sig i magen på en gång, jäkla tur (envishet och skicklighet) att vi inte spydde där och då utan höll masken. Kalasfulla blev vi iaf, och sen lärde vi oss att bara beställa av den unga killen...

Vi anmälde Kribbe och Trille till Karaoke, i hemlighet. När killen ropat på dom ett tag vågade dom sig fram, dom hade ingen aning om vilken låt det var,
"Jaa, då har vi nu Kribbe och Trille som ska döda stämningen lite, varsågoda, partypoopers!"
Sen satte Oh Mandy igång och det var inga glada miner från deras sida. Hehehe.

Medan jag satt i ett hörn och pratade hästar med Fredrik Bogren blev Malin tvungen att prata med gubbarna som satt bredvid, Bertil och Karlsson, riktigt bra vänner blev dom, och dom berömde hennes ben. Roliga gubbar var dom, haha.

Någon (Trille tror jag) viskar diskret (läs: skriker) "Titta! Där är Frank Sinatra!" och pekar på en jätteviktig hästgubbe. Vet inte om han uppskattade att vi kallade honom Frank hela helgen sen. Han kan ju inte undgått det.

Jättejobbiga fulla Viktor ville visa oss sin nya bil som vi inte orkade gå och kolla på då vi bara var ute med Frida på rökpaus, men då tyckte han att vi kunde lyssna på den istället, så han satte igång larmet, som han sen hade vissa svårigheter med att stänga av.

Vid 5 tiden när vi låg med Dennis och Mattis (våran familj) i Mattis säng på hotellet satte larmet igång igen. Stackars alla.

Vi har fått en privat show av Mjölkrappen av Dennis, eller ja, vi stapplade in i hans rum tillsammans med dom andra när han sov, jag satte mig i hans säng och pratade med honom då jag av någon anledning tyckte synd om "han som låg och sov". Ja, det gjorde han ju inte längre tack vare oss. Men så tvingade han oss att hålla honom vaken fram till morgonfodringen på söndag morgon, så vi är kvitt tycker jag.

I fyllan och villan rotade jag upp min gigantiska godispåse som tog upp halva min handväska och bjöd alla som ville ha (och inte för den delen) på godis. Som jag själv delade ut, för jag visste vad dom ville ha. Ehm.

Malin och jag tvingade taxichauffören att ta emot alla våra mynt när vi skulle betala taxin hem till henne när vi sov där. Dom tar inte våra kort och vi hade mynt. Bra idé tyckte vi. Inte han.

Vi låg och pratade om smörgåspålägg, också i Mattis säng. Gillar hur praktisk dennis är.
Jag och Malin: Makrill i tomatsås på rostad macka är den godaste frukosten, lätt!
Mattis: Ja det är det fan
Dennis (mycket bestämt): Nej det är jobbigt!
Vi: Varför då!?
Dennis: För först måste man öppna burken, sen måste man ha ett redskap, sen måste man skölja ur burken, sen ska man lägga den bland annan metall... Annat är det med Kalles, bara klämma ut.
Mattis: Nej man häller bara ut det, slänger burken i soporna och så får man lite skit för det.

(På gotland får man ju böta om man inte källsorterar odentligt)

Jag och Malin gillade även hans betoning på Kaviar.

Jag: Dennis du kan inte dra i täcket, nu fryser jag om fötterna!
Mattis (galen): Vem fryser om fötterna!? Inga fötter ska frysa!

Dennis säkert 20 gånger på några timmar: TÄÄCKE! trots att han var helt inbäddad.

Alla som raglade in på rummet med jämna mellanrum en av nätterna: Vem är det som lockat hit er då?
Jag och Malin: Dennis!
Svaret alla gånger: Hahaha! Inte har du lyckats med det Dennis, det tror jag inte på!


Och så allt som bara jag och Malin kan skratta åt, hemligstämplat men fruktansvärt roliga saker.


Kommentarer
Postat av: Vera

Haha det finns ju SÅÅ mycket mer, men man kan ju inte skriva ett inlägg på 2000 ord som ingen orkar läsa. Vi får fylla på vartefter. Plus att minnet sviker ;) Några bitar har fallit på plats iaf, att jag luktade i allas skor på rummet för att bedöma vems som var fräschast, och att vi båda höll någon i handen på vägen upp till rummet första kvällen. Vem du hade i handen minns jag gott och väl, men jag? :o Säkert Trille. Och Dennis jävla Calzone ifrån macken! Eller om jag inbillat mig det ^^

Lovelovelove

2009-12-03 @ 12:40:16
URL: http://veronicascarisbrick.blogg.se/
Postat av: Vera

Haha nej du din fylletratt, det VAR faktiskt massa halm i Mattis skor, det blev han lite generad över och jag tyckte det var jättemysigt att det var det i dom. Vi är ju inte riktigt hundra alla gånger...

Hehe, ja vi trodde ju dom hade samma namn, och efter Trilles tjatande tänkte jag "fan va skönt o bli av med honom" men så var det ju inte ^^ Ååh, jag älskar blurriga fyllor ibland, när man gör konstiga saker och minns hälften. Jag satt och drack öl med Dennis och blev fullare och fullare medan ni busungar höll er berusade på annat sätt. Inte undra på att jag inte minns hissen, eller varför vi stack överhuvudtaget ;)

Vi MÅSTE bli pruttfulla med snygga bönder oftare!! Hella!

2009-12-03 @ 17:44:28
URL: http://veronicascarisbrick.blogg.se/
Postat av: Vera

Och apropå det, vi måste planera in lite galna saker till jul!

2009-12-03 @ 18:45:43
URL: http://veronicascarisbrick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0