Jag som älskar mat...

Jag var på sjukhuset i veckan. Med mig hem jag fick jag lite papper om vad jag ska äta efter operationen.

Frukost: Fullkornsvälling. Blanda vällingpulvret med mjölk istället för vatten och tillsätt gärna 1 msk vispgrädde i den färdiga vällingen.

Lunch: Basera sopporna på barnmatsburkar för 3-, 4-, och 5-månader med kött, fisk och grönsaker. Blanda innehållet i burken med mjölk och buljong. Berika sopparna med grädde, matfett och rör ner en äggula.

Middag: Du kan använda familjens mat som du mixar till slät konsistens och späder med mjölk och buljong. Breika med grädde, creme fraiche, matfett och äggula.

Jag undrar vad som är värst.. Själva operationen och smärtan där efter. Eller den inte så aptitliga maten jag måste äta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0