Till Vera

Hahaha Vera, jag orkar inte gå och hämta mobilen och skicka ett sms. Jag vet ju att du läser det här :P Den Magiska Kraftens riddare och Silverkorset är med i en dansk barnfilm!! Orkar vi ta oss igenom den filmen på vår filmkväll bara för att få komma lite närmare? Undrar om den ens finns att hyra i Sverige? Haha jaja du vet precis vad jag menar iaf ;)

Dan före dan före dopparedan

Jag är verkligen jättetrött och borde gå och sova. Varför gör jag inte det då? Jo för att innan jag kan gå och lägga mig måste jag städa mitt rum (det är inte lite), byta lakan, packa och slå in tiotusen julklappar. Det tar liksom emot och istället blir jag kvar här i soffan...

Dagen har iaf spenderats med bästa vän som kom till Stockholm imorse. Vi började med att äta sushibuffé och ge varandra julklappar (jag fick en ascool fickplunta med tillhörande shotglas, ojojoj vad den ska användas!) innan vi gav oss ut i kaoset på julklappsjakt. Till slut gav vi upp och mötte istället upp mamma och Marc för en fika. Jag handlade iaf klart alla mina julklappar så det är skönt.

Sen hem och byta om och vidare till stallet. Jag var trött efter en heldag på stan så det fick bli en liten skrittur, tror LeMarc tyckte det var skönt han med.

När vi kom hem igen var det dags för julbord med familjen. MMM MM MM säger jag bara! Och haha, sen skulle jag och pappa klä granen. Precis när vi är klara och bara ska sätta på stjärnan på toppen så välter hela skiten! Vi reparerade och bestämde att det minsann inte ska vara någon stjärna i år.

Nej, nu ska jag gå och försöka städa lite så jag kan komma i säng innan klockan två. Imorgon blir det upp hyffsat tidigt för att åka till stallet och rida lite innan vi åker iväg till Linköping där julen ska firas hos mormor och Anders. Natti :-)

3 dagar till julafton

Shit, jag har verkligen varit igång hela dagen. Vaknade klockan 10 och kom hem nu. Jag började iaf dagen med julklapps shopping, tyckte att det var dags då jag inte hade köpt en enda. Att vara ute i god tid, vad är det för något..? Jag var riktigt duktig och nu har jag bara tre klappar kvar som ska inhandlas imorgon. Och det var ett riktigt träningspass att ta sig hem med alla påsar + Marcs julklapp som väger ton. Men som tur var hade jag ladat upp med massa god thaimat på Angies jobb, lovely. 

Hem kom jag och dumpade av grejerna innan jag sprang iväg igen, denna gång för att möta Jossa och Marina. Vi gick till Konsum och köpte prinskorvar och potatis innan vi vandrade iväg hem till Emma för julmiddag med några av Marinas kompisar. Det var trevligt och god mat. Jag älskar julmat, det är något av det bästa som finns!

Sen fick jag och Jossa något typ av ryck och bestämde oss för att gå på bio. Vi ville ju så gärna se Avatar, haha. Sagt och gjort, vi åkte in till Medborgarplatsen och skulle köpa biljetter men då fanns de såklart inga platser bredvid varandra så hon satt bakom mig istället. Det var en fin film, kanske inte världens bästa story (ofta några med pilbågar ska kunna skjuta ner jättemaskiner á la USA?) men dom var så söta! Sen körde jag iaf hem henne och här sitter jag nu. Måste slå in lite julkappar innan jag ska krypa ner i sängen :-)


Min finaste ligger här bredvid och sover så gott!


AmEx sommarfest

Är det något AmEx är bra på så är det att fixa fester!! Oj vad kul vi hade på sommarfesten i torsdags. Jag hade såklart fullföljt temat och hade på mig en blommig klänning och höga klackar. Utanför stod det tända engångsgrillar istället för marschaller och det första man såg när man kom in var en midsommarstång. Sen fick man en snygg namnbricka med en låt på, haha. När man anmälde sig kunde man skriva in "sin bästa danslåt" med det hade jag skippat, så någon hade valt en låt till mig. Jag fick Destiny's Child - Bootylicious, dom tyckte tydligen det passade mig...

Det hela började iaf med en somrig drink med jordgubbar i och man han inte ens dricka upp innan någon var där och fyllde på igen. Sen blev det middag (grillat såklart), uppträdanden, vackra tal, sånger och dans hela natten lång. Alla var på ett otroligt partyhumör och jag tror inte att det var någon som inte dansade. Jag kan dock fortfarande inte bestämma mig för om det var bra eller dåligt att det var fri bar hela kvällen...

Vid ett var vi ett gäng som beställde taxi och drog vidare till Café Opera. Där hamnade vi mitt i The Voice Christmas Party med bl.a. Adam Tensta och Million Stylez. Så det var rätt packat med folk. Efter en halvtimme joinade nästan hela SES gänget oss på Cafét, dom hade nämligen haft sin fest samtidigt.

Jag var kvar där till kvart över tre och var hemma vid 4 och stupade i säng. Sen var det bara upp dagen efter och vidare till jobbet. Jag kan ju säga att jag var inte den enda som kände mig bakis och var rejält trött. Jag kände däremot att det var dags att gå hem när det dukades upp fyra boxar med vin fram emot eftermiddagen... Haha! Fick även ett fint avtackande och lite presenter av mina chefer, gulligt tycker jag :-)


Bjussar på en somrig midsommarbild


Haha

Idag läggs det mer pengar på silikonbröst och viagra än alzheimer forskning,
så om 30 år sitter vi där med jättepattar och ståkuk men ingen minns varför.

Södersjukhuset

Efter att jag skrev sist så har jag varit på Södersjukhuset på en genomgång inför min operation. Det känns lite läskigt, men ändå bra. Det är en riktigt bra kirurg (har jag hört) som ska göra det och han är riktigt trevlig.

Först så tog vi lite röntgenbilder och sen mätte de hela mitt ansikte igen. Jag skulle sitta avslappnad i ansiktet och inte röra en min, men det var så sjukt svårt för killen som mätte gjorde jätteroliga miner för att kunna se rätt siffror på linjalen haha. Sen berättade dom lite om hur det kommer att gå till innan operationen, vad man får ha med sig när man läggs in och massa sånt där. Usch, det börjar verkligen närma sig nu.. Sen fick jag även veta att det är upp till mig att bestämma om jag vill operera ena eller båda käkarna. Och då handlar det bara om estetik och det slutgiltiga reslutatet. Just nu lutar det åt att det blir båda käkarna, för det känns som att det kommer bli bäst så. Men samtidigt är det ju så himla svårt att bestämma för jag vet ju ingenting egentligen.
Sen berättade de också att jag får bestämma själv om jag vill "sätta ihop" käkarna efter operationen. Alltså att man inte kan öppna munnen, och sen ha det så i fem veckor. Det lutar även åt att det blir så då det minskar risken att få nervsjukdomar i ansiktet med flera procent. Det är ju bara fem veckor, om jag skulle förlamad runt munnen så kommer jag ju att ångra mig i resten av mitt liv..

Så det var lite om det och det är bara att vänja er. Jag kommer typ att bo på SÖS ett tag framöver. Har redan fått 5 tider inklusive operation och de sa att om jag väljer att operera båda käkarna så måste jag komma dit ytterligare några gånger. Och sen är det återbesök en gång i veckan efter operationen också. Wiho. Det ska bli skönt att äntligen få det gjort iaf :-)


Hata flygbussarna

ÅH vad jag HATAR flygbussarna!!! I Malmö, det gick bättre i Stockholm.. Men iaf, jag skulle åka den ut till flygplatsen idag och så gick jag in på internet och skulle köpa en biljett där för jag tyckte det kändes smidigast så. Såklart kunde man bara betala med vissa kort, så mitt funkade inte. Då tänkte jag att jag betalar på bussen. Jag kommer på och så säger han att dom inte tar mitt kort. Jag frågar snällt om man kan betala med kontanter, men det kan man såklart inte. Biljetter finns att köpa på Pressbyrån och 7 Eleven säger han. Men det finns varken en Pressbyrån eller 7 Eleven i närheten av den busstationen. Hur fan tänker dom att man ska kunna köpa biljetter till den jävla bussen?! Bättre gick det i Stockholm där man iaf kunde köra med sms-biljett. Något att tänka på, Malmö?

Återkommer med ett lite trevligare inlägg senare :-)


Saturday

Imorse när jag vaknade kände jag mig inte helt 100, men inte heller dålig. Så efter lite sovmorgon åkte jag och mamma ut till stallet. Sen vart det hem i racerfart och sminka mig i bilen. Hem och vända och vidare till en lokal vid Birger Jarlsgatan där jag jobbade på ett bröllop. Det var faktiskt riktigt kul och brudparet var så himla fina. Jag gjorde även min debut som bartender och hittade på drinkar hejvilt med det lilla groggvirket vi hade...

Imorgon flyger jag till Malmö för att göra mitt allra sista möte. På riktigt den här gången. Jag kommer hem igen på onsdag så det blir ingen uppdatering förräns dess. Men jag tror ni klarar er :-)

*

Dagens tabbe: att ta svinis på en fredag...

Bråk i t-bana

Haha, jag diggar hans taktik.
Den ska jag också köra med om någon kommer och bråkar med mig!


-

Jag tänkte skriva några rader, men jag är så trött så att det svider i mina ögon. Så jag kryper ner i sängen med Dennis en lite stund för sen ska jag till Angelies jobb och äta lunch och sen ska jag hoppa i eftermiddag. Och sprutan kändes inte alls, inte då och inte nu. Jag hoppas att det håller i sig. Over and out.

Torsdag

Det går så sjukt bra med LeMarc nu, han är så himla fin. Vi ligger i hårdträning nu och i januari siktar vi på att vara tillbaka på träningarna för Helena Persson :-) För att kvala in till Agriahoppet (finalen som går i Globen) ska man vara bland de 30 bäst placerade, räknat efter starter i 1.20 klasser mellan 1 april och 12 augusti. Det betyder att jag tänker komma igång igen efter min operation fort som attan. Så det så.

På kvällen idag träffade jag Jossan och Marina för en fika här på Söder. Det var jättetrevligt, vi pratade om allt mellan himmel och jord och tiden sprang iväg som vanligt!

Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen, jag måste gå upp klockan 8 imorgon för att ta spruta på svinis. Och jag har verkligen inte tid för några beverkingar, peppar peppar... Det är ju hoppträning på eftermiddagen för fasen!


Jäkla unge!


KuksugarClaes

Jag har dålig humor, jag vet. Hahaha. Njut istället av den här gamla godingen:


Tröttis

Idag har jag verkligen tagit igen mig från helgen, det behövdes. Sov bort halva dagen och sen åkte jag till stallet. LeMarc har ju varit dålig nu i en vecka sen han vaccinerades och har varit svullen i alla ben tills igår. Så vi har bara promenerat med honom och idag var första gången jag red sen han blev dålig. Han kändes fin även om vi bara skrittade och det känns verkligen som att vi är back on track nu, peppar peppar. Förhoppningsvis kan jag börja träna för Helena igen efter nyår!

Annars har det inte hänt så himla mycket idag, det har varit väldigt skönt att inte göra någonting. Nu ska jag iaf gå ut med Dennis på en lite kvällspromenad och sen lutar det åt en film i sängen. Konstigt nog är jag väldigt trött...

By the way...

Haha jag och Vera har även smitt helknäppa planer under helgen. Det kommer bli kalasbra. Utan att avslöja för mycket så säger jag som Vera säger:

Malin + Vera + Sunny Beach = SANT!

Och ni fattar fortfarande ingenting.


Lovley weekend

Jäklar vilken underbar helg jag har haft. Vi har hållt ihop i 10 år nu och vi har fortfarande lika roligt! Det började med att jag och Marc körde partytaxi runt i Solna och plockade upp Andia, Jossan och Marina på tre olika ställen. Sen skulle vi möta upp Patrik som kom från stan i en annan bil på Statoil. Men eftersom vi hade lite svårigheter med att ta oss dit så slutade det med att vi körde till Mc Donald's i Hägernäs och väntade på honom där. Det var ett väldigt bra drag eftersom han hamnade i köer och absolut var tvungen att åka hem och tvätta först (?) och det slutade med att vi väntade på honom i drygt 1 timme. Vi flyttade om lite i bilarna så Patrik skulle slippa åka själv och sen blev det raka vägen till Flygfyren där det storhandlades!
Vi kom upp till landet vid strax efter 19 och då satte jag (koka som man är) genast igång med matlagningen. Det blev spaghetti med köttfärssås framför Idol. Sen dunkade vi musik och hade party hela kvällen. Vid kl 1 ställde jag mig och lagade glass med varma hallon till oss och kl 2 var det dags för nattmat beståendes av nudlar. Underbart gott. Vi kom i säng runt 3.30 men jag kunde absolut inte somna pga en hel del anledningar och låg vaken ända till 6.45. Bra jobbat.

Igår ringde klockan 10.30 så det var bara att gå upp, käka frukost och köra Marc till Norrtälje eftersom han skulle hem och spela match. Sen tillbaka till landet för att sedan åka in till Norrtälje en gång till, den här gången med Patrik, Marina, Andia och Jossan. Vi kände att vi skulle bli helt coco av att sitta i stugan hela dagen. Vi beställde tårta till Patriks födelsedag, shoppade och fikade på En Liten Smula. När det börade mörkna åkte vi tillbaka till landet och jag och Jossan började fixa hasselbackspotatis som vi skulle ha till middagen. Sen hände det lite grejer och det slutade tråkigt nog med att Marina åkte hem. Efter ett tag ringde iaf Marc och sa att dom började närma sig, så det var bara att sätta sig i bilen och åka in till Norrtälje för tredje gången för att plocka upp Marc, Chrille och Linda som kom med bussen. När vi var framma startade vi grillen direkt och åt sedan en fantastiskt god middag: grillad fläskfilé med hasselbackspotatis, sallad och vitlöks- och bearnaisesås. Mmm mm mm. Musiken sattes igång igen och efter ett tag startade vi även bastun. Riktigt skönt var det. Sen blev det lite tv-spel, lite dans och lite dentist chair. Så jävla härligt när vi alla stod i en ring, kramade varandra, hoppade och sjöng med till "All Night Long". Sen blev det såklart lite nattmat, denna gången roslagsgrillar, nudlar, fläskfilé, mackor eller spaghetti med köttfärssås. Bara att välja och vraka innan det var dags att stupa i säng vid 3. Trodde vi, tills Marc, Patrik, Linda och Andia kom och kraschade mitt och Chrilles rum haha. När dom gått och jag preciiis skulle somna så börjar Chrille prata i sömnen. Om frimärken och gud vet vad... Somnade kanske runt 4, halv 5.

Imorse vaknade vi av att Patrik står och bankar på vår dörr som en tok strax innan 11. Sen var det ju omöjligt att somna om så det var bara att gå upp, käka frukost och slänga sig på soffan framför tvn. Och det är så dagen har spenderats, förutom när vi städade hela stugan då. Vid 16 satte vi oss i bilarna och körde hem. När jag kom hem blev det middag och sen somnade jag som en stock i sängen och hade konstiga drömmar. Sen vaknade jag, åt två mackor och här sitter ju nu. Fortfarande lika trött så jag känner att det är dags att lägga huvudet på kudden och sova. Natti.


Vilse i skogen

Vi ska åka upp till landet i helgen. Det här är så vi:

Har byxor av blad och mössa av näver
Aldrig sett en dusch, jag luktar bäver
Och har inget sinne för position
Jag är långt, långt borta från civilisation
Sitter och tänker på mitt hemgjorda dass
Snälla kan någon ge mig en kompass

Irrar mot öst, väst, syd och nord
Magen kurrar så jag äter jord
Jag hostar, fräser, spyr och spottar
För jag råkade äta älgens kottar
Jag känner mig svag, jag känner mig klen
Jag ropar på hjälp i stjärnornas sken



En del av godbitarna

Haha Vera har skrivit bästa inlägget om Globen. Det var så bra att jag tänkte köra en fulin och klippa in det här nere. För att läsa hela inlägget tryck här för att komma till Veras blogg :-)



Det enda jag kan säga är att på torsdagen när jag precis kommit från Helsingborg träffades jag och Bästa vän tillsammans med en massa drinkbiljetter i globen, natten till måndag sklijdes vi åt fulla och glad-deppiga åt varstitt håll. Och däremellan har vi inte lämnat globen mer än för en övernattning hos Malin.
För hella!

De flesta roliga sakerna är cencurerade, men några interna roligheter kan jag bjussa på.

En full man i 45 års åldern med långt blont rocker-hår á la Kicken krockar med Malin i hotellbaren. Han samlar hennes hår i 2 toffsar som han håller i ett stadigt grepp,
Man: Det här är fint hår!
Malin: ...
Man: Vad ska du göra med det?
Malin: ...
Man:  Var ska du gå med det här fina håret?

Ja, vad svarar man på en sån sak? ^^

Malin beställer 2 Strawberry Daquiris till oss, och får av den hörselskadade bartendern i cowboyhatt 2 rosa longdrinks á ca 150 spänn styck bestående av typ bara sprit. Smakade så fruktansvärt äckligt att vi försökte ge bort dom efter några tappra försök att få i oss dom, ingen ville såklart ha fanskapet så när det bara var vad vi tyckte såg ut som lite kvar svepte vi det sista (3 stora klunkar, alkoholen hade nog försämrat ögonmåttet..) och det vände sig i magen på en gång, jäkla tur (envishet och skicklighet) att vi inte spydde där och då utan höll masken. Kalasfulla blev vi iaf, och sen lärde vi oss att bara beställa av den unga killen...

Vi anmälde Kribbe och Trille till Karaoke, i hemlighet. När killen ropat på dom ett tag vågade dom sig fram, dom hade ingen aning om vilken låt det var,
"Jaa, då har vi nu Kribbe och Trille som ska döda stämningen lite, varsågoda, partypoopers!"
Sen satte Oh Mandy igång och det var inga glada miner från deras sida. Hehehe.

Medan jag satt i ett hörn och pratade hästar med Fredrik Bogren blev Malin tvungen att prata med gubbarna som satt bredvid, Bertil och Karlsson, riktigt bra vänner blev dom, och dom berömde hennes ben. Roliga gubbar var dom, haha.

Någon (Trille tror jag) viskar diskret (läs: skriker) "Titta! Där är Frank Sinatra!" och pekar på en jätteviktig hästgubbe. Vet inte om han uppskattade att vi kallade honom Frank hela helgen sen. Han kan ju inte undgått det.

Jättejobbiga fulla Viktor ville visa oss sin nya bil som vi inte orkade gå och kolla på då vi bara var ute med Frida på rökpaus, men då tyckte han att vi kunde lyssna på den istället, så han satte igång larmet, som han sen hade vissa svårigheter med att stänga av.

Vid 5 tiden när vi låg med Dennis och Mattis (våran familj) i Mattis säng på hotellet satte larmet igång igen. Stackars alla.

Vi har fått en privat show av Mjölkrappen av Dennis, eller ja, vi stapplade in i hans rum tillsammans med dom andra när han sov, jag satte mig i hans säng och pratade med honom då jag av någon anledning tyckte synd om "han som låg och sov". Ja, det gjorde han ju inte längre tack vare oss. Men så tvingade han oss att hålla honom vaken fram till morgonfodringen på söndag morgon, så vi är kvitt tycker jag.

I fyllan och villan rotade jag upp min gigantiska godispåse som tog upp halva min handväska och bjöd alla som ville ha (och inte för den delen) på godis. Som jag själv delade ut, för jag visste vad dom ville ha. Ehm.

Malin och jag tvingade taxichauffören att ta emot alla våra mynt när vi skulle betala taxin hem till henne när vi sov där. Dom tar inte våra kort och vi hade mynt. Bra idé tyckte vi. Inte han.

Vi låg och pratade om smörgåspålägg, också i Mattis säng. Gillar hur praktisk dennis är.
Jag och Malin: Makrill i tomatsås på rostad macka är den godaste frukosten, lätt!
Mattis: Ja det är det fan
Dennis (mycket bestämt): Nej det är jobbigt!
Vi: Varför då!?
Dennis: För först måste man öppna burken, sen måste man ha ett redskap, sen måste man skölja ur burken, sen ska man lägga den bland annan metall... Annat är det med Kalles, bara klämma ut.
Mattis: Nej man häller bara ut det, slänger burken i soporna och så får man lite skit för det.

(På gotland får man ju böta om man inte källsorterar odentligt)

Jag och Malin gillade även hans betoning på Kaviar.

Jag: Dennis du kan inte dra i täcket, nu fryser jag om fötterna!
Mattis (galen): Vem fryser om fötterna!? Inga fötter ska frysa!

Dennis säkert 20 gånger på några timmar: TÄÄCKE! trots att han var helt inbäddad.

Alla som raglade in på rummet med jämna mellanrum en av nätterna: Vem är det som lockat hit er då?
Jag och Malin: Dennis!
Svaret alla gånger: Hahaha! Inte har du lyckats med det Dennis, det tror jag inte på!


Och så allt som bara jag och Malin kan skratta åt, hemligstämplat men fruktansvärt roliga saker.


Lista

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Haha verkligen inte!
2. Har du sett din bästa vän gråta? Japp, men föredrar när mina vänner är glada
3. Vad åt du senast? Sitter och äter en Grandiosapizza just nu
4. Har du fått någon komplimang idag? Komplimang och komplimang.. Men ja!
5. Har du varit med i en rättegång? Japp, en gång med skolan
6. Är du polare med grannarna? Polare och polare
7. Vilka länder har du bott i? Sverige
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Idag, till och från stallet
9. Har du haft en stalker? Ja, alldeles för många!
10. Minns du dina/din musiklärares namn? Inte alla, bara äckliga lilla Annika. Henne kommer jag nog aldrig att glömma
11. Hur bra är din syn? När jag gjorde synundersökningen för körkorter för 1 år sen så hade jag så bra syn som man kan ha. Antar att det inte har ändrats
12. Var är dina syskon just nu? Han sitter här bredvid
13. Vad var den senaste drömmen som du minns?  Jag drömde liksom om allt som hände på globen, precis som det hade hänt. Fast bara godbitarna såklart
14. Vem ringde dig senast? Angelie men jag hörde inte mobilen
15. Vilken tid gick du upp imorse? 12
16. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Det är lätt att se vilken Kribbes favoritpose är, det roliga är att han gjorde så några gånger på torsdagen när han var full och jag tyckte det var lite weird ^^ söta dom är! :) love <3" Vera
17. Vem är den senaste kändisen du tog på? Oj, haha som ni känner till.. Typ Matte Carlsson
18. Vad finns i din bakficka? Har ingen bakficka på mina mjukisar
19. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Tror det var ungefär då jag bytte lakan!
20. Vad är det första du gör på morgonen? Efter att jag gått upp ur sängen så är det raka vägen till toan för att kissa, haha
21. Vad ska du göra efter det här? Den som visste det... Borde dock sova!

Bolen - Here we come!

Jag och Veronica har smitt planer. Nästa år ska vi inte joba som funktionärer i Globen. Vi ska rida, såklart. Målet är att båda lyckas kvala in, men egentligen räcker det om en av oss gör det. Det bästa av allt är att det är två st från varje zon som kvalar in och eftersom hon rider för Helsingborg och jag för Stockholm så dubblar det våra chanser. Det enda man ska göra är att genom så många 1.20 klasser som möjligt ta sig vidare till ett kval. Där bedöms man sedan på stilhoppning och två st från varje kval går som sagt vidare. Det blir totalt 12 ryttare som rider i Globen som börjar med semifinal (1.25). Därefter går 6 st vidare till finalen som är 1.30. All bedömning i Globen är stilhoppning, vilket är till fördel för både mig och Vera. Klart att vi båda kan rida snabbt, men ibland är det slumpen som avgör om en bom ligger kvar eller inte. Det ska vi väl kunna klara? :-) Det enda är att min sötnos får ta och hålla sig fri från skador! Nu ska jag iaf börja hårdträna så fort han har hämtat sig från vaccineringen av ringorm.



Världens bästa häst!


Världens bästa Vera!


Känslor

Allt känns bara så tomt just nu. För det första så är jobbet slut nu (har bara ett möte kvar!) och det känns lite jobbigt. Jag har ju verkligen stormtrivts med allt och alla. Vi har varit som en stor familj, levt ihop, bott ihop, ätit ihop, jobbat ihop... Och alla har verkligen varit supertrevliga. Själva jobbet, framförallt att packa påsar, känner jag att jag kan klara mig utan men jag vet ju att alla människor går åt olika håll i världen nu. Och jag får ju alltid sån jävla separationsångest.

Sen att Globen är slut. Det går verkligen inte att beskriva hur underbart det är och iår har det verkligen varit speciellt. Bara att veta att det är ett helt år kvar får mig nästan att börja gråta. Det är lika jobbigt varje gång det är slut. Jag har haft så himla kul hela tiden och träffat otroligt fina människor. Och att få uppleva allt det med sin bästa vän som har exakt samma tankesätt och knäppa idéer som en själv gör ju såklart allt jävligt mycket bättre. Jag kommer sakna familjen där, eller hur Vera? Haha knäppa minnen! Vi ska sova och på hotellrummet finns det fyra sängar, istället klämmer vi ihop oss fyra personer i en enkelsäng för att vi är en familj. Som tur var slutade det med att jag fick en egen säng med 4 kuddar och två täcken! Och så sista kvällen när vi satt i baren och smidde helt crazy planer som vi tyckte var apbra. Men så hade vi missat en sak i planeringen och allt gick istället åt helvete. Åh hur ska jag klara mig ett helt år?!

Igår åkte även Vera tillbaka hem till Helsingborg. Det är sjukt jobbigt att inte ha henne ett stenkast härifrån längre. Vi är lika på alla sätt och förstår varann som ingen annan gör. Jag har umgåtts med henne nu varje dag, varje natt och nästan varje timme sen i torsdags. Och nu har hon åkt tillbaka till Helsingborg igen..
Även Bella åkte tillbaka till Paris igår och hon är en himla gullig tjej. Jag har verkligen saknat henne sen hon flyttade ner dit.

Inte nog med det utan allt jobb den här hösten och den här intensiva helgen har gjort att jag inte alltid har haft tid att träffa alla mina andra underbara vänner. Det är sjukt jobbigt det med och det känns som att jag missar massor med saker. Att inte längre träffa dom varje dag i skolan är jobbigt bara det och jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan dom.

Sen finns det ju en hel del andra saker som spelar in som jag inte har någon lust att skriva om här. Så ja, tomt är rätt ord just nu. Känns som att det är en mellantid och att jag bara går och väntar till sommaren. Ni vet som när man sparar till långt hår och så måste man ha den där mellanlängden som man hatar ett tag. Just så känns det. Mellanlängd.


Låten ger minnen till allt ovanför, på olika sätt


Stockholm International Horse Show

Så var det 364 dagar kvar tills nästa Horse Show. Den här helgen har vart bra så in i hella! Det här måste ha varit den bästa Horse Show nånsin, jag och världens bästa Vera har haft så sjukt kul. Det är verkligen deppmode nu att det är över. Vi har blivit kompisar med ett par riktigt fina killar från Gotland. Och eftersom dom är just därifrån så har dom ingen facebook för dom har ingen dator. Det blir lite svårt att hålla kontakten då. Mycket mer detaljer än såhär om Globen blir det tyvärr inte. Men jag tänkte däremot dela med mig lite av allt kul vi lärt oss från Kribbe, Trille, Mattis, Dennis, Hampus, Daniel, Fredrik och resten av Torneamentumgänget.


Gotländska uttryck:
- Vad i hella? (Vad i helvete?)
- Asshål (Tror ni förstår vad det betyder...)
- Gå ut till kräki (Gå ut till djuren)
- Kytvärpe (Hamburgare)
Dennis berättade om en gång för 2 år sedan när han varit i Stockholm och gått in på Mc Donalds och beställt en kytvärpe. Kassörskan hade bett honom ställa sig längst bak i kön.

Och det bästa av allt: Mjölkrappen!
Underbar låt på gotländska. Dennis sjöng den för oss första kvällen och lärde oss texten i början. Man förstår verkligen ingenting, knappt så man kan tro att det faktiskt är svenska! Lyssna själva. Sista kvällen blev det allsång i baren med den och det tog verkligen priset, haha.



Gå ut till kräki som alla andra dagar, kon ligger där med fyra magar


RSS 2.0